20.10.2016

Nezaket, Görgü Kuralları ve İletişim Eğitimi Seminerleri Veriliyor

Erzincan Halk Eğitim Müdürlüğü ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından Erzincan İl Müftülüğü personeline yönelik "Nezaket, Görgü Kuralları ve İletişim Eğitimi" konulu seminerler veriliyor...

Erzincan Müftülüğü fuaye salonunda verilen eğitim seminerlerine müftülük personelimiz gruplar halinde katılıyor.

Kamu hizmetlerinin kaliteli, süratli, etkili ve verimli olması, kamu yönetimi mekanizmasının etkili bir şekilde işlemesi, vatandaşın devlete olan itibar ve itimatlarının artması ve demokrasilerde devletin sadece emreden değil aynı zamanda hizmet üreten bir teşkilat olması açısından, kurum personeline yönelik Erzincan Halk Eğitim Müdürlüğü ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü personeli Gülbahar Cüneray tarafından "Nezaket, Görgü Kuralları ve İletişim Eğitimi" seminerleri veriliyor.