20.02.2017

Diyarbakır İl Müftüsü Burhan İşliyen, Sabah Namazı Gençlik Buluşmaları/Hadis Sohbetleri Programına Katıldı

Erzincan İl Müftülüğümüzün daveti üzerine ilimize gelen Diyarbakır İl Müftüsü Burhan İşliyen, 17 Şubat 2017 Cuma günü merkezi sistem vaazıyla şehrimize hitap etti. 18 Şubat 2017 tarihinde Cumartesi günü ise, her hafta il müftümüz Yavuz Karabayır tarafından yürütülen “Cami-i Kebir Sabah Namazı ve Gençlik Buluşmaları/Hadis Sohbetleri” programına katılarak cemaatle buluştu. Sohbetin akabinde, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü tarafından cami cemaatine çorba ikramında bulunuldu.

Buradaki programın ardından Recep Demir Erkek Kur’an Kursu’na bir ziyaret gerçekleştirerek öğretici ve öğrencilerle hasbihal etti. Aynı günün akşamında ise, Erzincan’daki Kemahlılar Derneği’nin daveti üzerine bir organizasyona katılarak, burada bir araya gelen davetli misafirlere hitap etti. Sonraki gün ilimizden ayrıldı.