15.03.2017

Mart 2017 Mutat Personel Toplantısı Yapıldı...

ERZİNCAN MÜFTÜLÜĞÜ

15 MART 2017 TOPLANTI GÜNDEMİ

GÜNDEM     :15/03/2017 tarihinde İlimiz Müftülüğünde yapılacak toplantıda aşağıdaki konuların görüşülmesi kararlaştırılmıştır:

1. Diyanet İşleri Başkanlığının “2017 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları” konulu şartnamenin duyurulması.
  2. Diyanet İşleri Başkanlığının “2017 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları” kapsamında “Etkili Hutbe Sunumu” yarışma programının duyurulması.
  3. Diyanet İşleri Başkanlığının “2017 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları” kapsamında “Hutbe Yazma” yarışma şartnamesinin duyurulması.
  4. Diyanet İşleri Başkanlığının “Mesleki Yarışmalarla İlgili İş ve İşlemler” konulu yazısının duyurulması.
  5. DİBBYS sistemi için arka fon beyaz olan 1 adet fotoğrafı istenildiği halde getirmeyenlerin en kısa sürede müftülüğümüze teslim etmeleri gerektiğinin duyurulması.
  6. Başkanlığımız personelinden çalışanlar ve emekliler ile TDV çalışanlarına yönelik indirimli 2017 Yılı Ramazan umre programı düzenlenmiştir. Söz konusu programdan mezkûr personelin kendisi, eşi, çocukları, annesi ve babasının yararlanabileceğinin duyurulması.
  7. İş-Kur Personelinin çalışması hakkında bilgilendirme yapılması.
  8. Müftülüğümüz tarafından DAP projesi kapsamında açılacak olan Semt Kütüphanelerine kitap bağışı yapılmasının duyurulması.
  9. İlahiyat Fakültesi Prof. Dr. Âdem Dölek’in Din görevlilerine uygulayacağı anket çalışmasının duyurulması.
  10. İstek ve temenniler,
  11. Kapanış