02.11.2017

Kasım 2017 Mutat Personel Toplantısı Yapıldı

ERZİNCAN MÜFTÜLÜĞÜ

01 KASIM 2017 TARİHLİ TOPLANTI GÜNDEMİ

01.11.2017 tarihinde il müftümüz Yavuz Karabayır, müftülüğümüz personeline yönelik özel bir gündemle konferans verdi.

Konferans gündemi olarak müftümüz; "Din Eğitimi ve Din Hizmetlerinin Yürütülmesi, Cami ve Kur'an Kurslarımızın Bakımı - İdaresi, Personelin Görev Bilinci ve Sadakati, İstismar, İhmal, Kusur ve Kabahatlere Yönelik Bilgilendirmeler, Din Görevlisi ve gönüllüsü Personelimizin Toplum Nazarındaki Örnekliği" gibi konular üzerine açıklamalarda bulundu.

Konferans sunumunun ardından, toplantı gündemine geçildi.

GÜNDEM     : 01/11/2017 tarihinde İlimiz Müftülüğünde yapılacak toplantıda aşağıdaki konuların görüşülmesi kararlaştırılmıştır.

1. Erzincan Valiliği Hukuk İşleri Şube Müdürlüğünün “Yardım Toplama” konulu yazısının görüşülmesi.
  2. Diyanet İşleri Başkanlığının “Nitelikli Okuyucu Tespiti” konulu yazısının görüşülmesi.
  3. Erzincan Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğünün “Eğitici” konulu yazısının görüşülmesi.
  4. Umre Talimatının görüşülmesi.
  5. Sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımlara dikkat edilmesi.
  6. Cami bahçelerine fidan dikilmesi konusunun görüşülmesi.
  7. Biyometrik fotoğraf getirmeyenlerin en kısa sürede fotoğraflarını getirmesi.
  8. Camilerin zamanında açılması, görevlilerin zamanında görev yerinde bulunmaları.
  9. İstek ve temenniler,
  10. Kapanış.