14.07.2018

15 Temmuz Şehitlerini Anma ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri Kapsamında Garnizon Şehitliği Ziyaret Edildi.

15 Temmuz Şehitlerini Anma ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında ilimizdeki Garnizon Şehitliği ziyaret edilerek, dualar edildi.

Düzenlenen törene Erzincan Valisi Ali Arslantaş, 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş, Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, 3.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, İl Müftümüz Mehmet Emin Çetin, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan törende, İl Müftümüz Mehmet Emin Çetin duada bulundu, topluca âmin sesleri yapılan dualara yürekten destek verdi.

Daha sonra Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Şehitlik Defterini imzaladı.