26.08.2018

Taziye Ziyaretleri

Tercan’da ki menfur saldırıda kaybettiğimiz personelimiz için taziye ziyaretleri gerçekleştirildi…

İlimiz Tercan ilçesinde 17.08.2018 tarihinde meydana gelen acı hadisede görevleri başında şehit olan dört meslektaşımızı, İl Müftümüz Mehmet Emin Çetin nezaretinde Çayırlı İlçe Müftüsü ve şimdiki Tercan İlçe Müftü Vekili Özer Cömert, Diyanet Sen Erzincan Şube Başkanı Zakir Yıldız ve il yönetimi, Din Görevlileri Derneği Başkanı Erdoğan Seren ve yönetimi, il müftülüğümüzden vaiz Aydın Öçalan ve murakıp Fatih Karakaş taziye ziyaretinde bulundular. Bingöl programının ardından sırasıyla Erzurum’da defnedilen şehidimize ve Tercan’da medfûn bulunan şehitlerimize taziye ziyaretinde bulunuldu. Erzincan’a dönen ekip, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatmakta olan ve aynı elîm hadisede yaralanan iki İş-Kur çalışanımızı da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Gün içerisinde gerçekleştirilen ziyaretlerde hocalarımız Kur’an okudular, il müftümüz Mehmet Emin Çetin ise, sohbetlerde bulunarak dua ettiler.

Bingöl’deki taziye evine, Bingöl Müftü Vekili ve Bingöl Diyanet Sen Şube yönetimi de katıldılar.