27.08.2018

Personelle Bayramlaşma

Müftülük toplantı salonunda İl Müftülüğü personelimiz, merkez imam-hatip ve müezzin kayyumlarımızla bayramlaşma yapıldı.

Bayramlaşma öncesi İl Müftümüz Mehmet Emin Çetin, kısa bir değerlendirmede bulundu ve personelimize bayram öncesi ve bayram süresince yapmış oldukları hizmetlerden dolayı, özellikle  bayram öncesinde Tercan İlçesinde meydana gelmiş olan menfur olay sebebiyle personelimize, Müftülük hizmetlerine yapmış oldukları katkılarından dolayı teşekkür etti.

İl Müftümüzün ifadesine göre  yurt genelinde 425 bin vekaletle kurban bağışı, il genelinde ise 1940 vekaletle kurban bağışı yapılmıştır. Kurban bağışlarının mazlum ve mağdurlara ulaştırılmasında emeği geçen bütün herkese teşekkür etti, personelimizle bayramlaşma yapılarak toplantı sona erdi.