31.05.2017

Suriye'li 20 Öğrenciye Giyim Yardımı

Erzincan’da bulunan Suriye’li öğrencilere, Ramazan ayı dolayısıyla giyim yardımı yapıldı.

Bazı işadamları tarafından Diyanet Vakfı aracılığıyla gönderilen giysiler, Müftülüğümüzde gerçekleştirilen bir törenle Kur'an kurslarında eğitim gören Suriyeli 20 öğrenci arasında dağıtıldı.

İl Müftümüz Yavuz Karabayır, yaptığı açıklamada, İstanbul'da yaşayan iş adamlarının Türkiye Diyanet Vakfımız aracılığıyla dağıtılmak üzere giyim malzemesi gönderdiğini belirtti. “Bunları ilimizde öğrenim görmekte olan ihtiyaç sahibi Suriye’li öğrencilerimiz arasında dağıtmak suretiyle bir hayra vesile olmak istedik. Ramazan ayı içerisinde olmamız vesilesiyle de onları sevindirmek düşüncesiyle bu faaliyeti gerçekleştirdik” dedi.