11.06.2017

Ramazan Buluşmaları Programı Kapsamında Etkinlikler

8-9-10 Haziran 2017 tarihlerinde “Diyanet İşleri Başkanlığı Ramazan Buluşmaları” kapsamında ilimize gelen Diyanet İşleri Başkanlık Müşaviri Niyazi Güneş ve Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Mehmet Yazıcı, Recep Demir Yatılı Erkek Kuran Kursumuzu ziyaret ederek, kurs öğrencileriyle hasbihal ettiler ve kursta düzenlenen iftar programına katıldılar.

İlimizin Cami-i Kebirinde, Terzibaba Camiinde, Boyacılar Camiinde, Bilal-i Habeşi Camiinde, Yavuz Selim Camiinde, Kızılay Camiinde, Yeni Mahalle Camiinde, Üzümlü İlçesi Merkez Camiinde ve Kemah İlçesinde programlara katılarak sohbetlerde bulundular, iftar çadırı programlarına katıldılar, çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiler. Kemah İlçesindeki Sultan Melik Şah Türbesine de bir ziyarette bulunan misafirlerimiz, tamamlanan programların ardından ilimize veda ettiler.