12.06.2017

Yaz Kursları Açılış Ziyaretleri

2017 dönemi Yaz Kur’an Kurslarının açılması münasebetiyle Vali Yardımcımız Sn. Yaşar Kemal Yılmaz, Müftümüz Yavuz Karabayır ile birlikte bazı kurslarımıza ziyaret ve burada incelemelerde bulundular.

Yoğurtlu Beldesinde inşaatı devam etmekte olan ve en kısa zamanda eğitim-öğretim faaliyetlerine kazandırılması amaçlanan Kur’an kursumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali Yardımcımız Yaşar Kemal Yılmaz, buradaki ziyaretinin ardından Süreyya Hanım Kız Kur’an Kursu, Sümbül Valide Sultan Kız Kur’an Kursu, Yeni ibadete açılan Aydınlık Evler Camii ve Kur’an Kursu ve Recep Demir Erkek Kur’an Kurslarımızı da Müftümüz ile birlikte ziyaret ederek öğrencilerle buluştular.

Kurslarımızda öğrencilerle kısa birer sohbette bulunan Vali Yardımcımız ve Müftümüz, yeni yaz kursları döneminin öğrencilerimiz, öğreticilerimiz ve veliler için, milletimiz için hayır ve bereketlere vesile olması, inançlı nesillerin yetişmesine katkı sunması için temennilerini ifade ettiler.