11.07.2017

15 Temmuz Şehitlerimizi Anma Programı Düzenlendi

“15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında Erzincan İl Müftülüğü organizasyonu ile Kur’an Kursu öğrencileri tarafından 15 Temmuz Şehitlerimizi Anma programı düzenlendi.
15 Temmuz ruhunu yaşatmak adına 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında İl Müftülüğü tarafından 15 Temmuz konulu program düzenlendi. İl Müftülük Konferans Salonunda düzenlenen programa Erzincan Valisi Sayın Ali Arslantaş, Vali Yardımcısı Yaşar Kemal Yılmaz, İl Müftü Vekili Harun Özkan, Kur-an Kursu öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşunda bulunulmasının ardından okunan İstiklal Marşı ile başlayan program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Ardından Kur’an Kursu öğrencileri tarafından 15 Temmuz şehitlerini anlatan piyeslerin sergilendiği programda seslendirilen şiir ve ilahiler katılımcılara duygulu anlar yaşattı.