24.10.2017

Yeni Mahalle Camii ve Kız Kur’an Kursu’nda İnceleme

İl Müftümüz Yavuz Karabayır’ın talimatlarıyla, müftülüğümüzce ilkbahar aylarında başlatılan esnaf ziyaretlerine yaz sezonu dolayısıyla verilen aranın ardından yeniden başlandı.

Ziyaretlerde hasbihal etmenin yanı sıra, müftülük hizmetlerine dair talep ve öneriler dinlenmekte, dini sorulara yerinde cevaplar verilmektedir. İl müftümüz olmak üzere; müftü yardımcısı, vaizler ve şube müdürleri tarafından yapılan esnaf ziyaretleri, esnafımız tarafından büyük ilgi ve takdir görmekte, memnuniyetleri yanında bu hizmetin mutat hale getirilmesi noktasında telkin ve olumlu geri dönüşümler müşahede edilmektedir. Bu bağlamda İl Müftüsü Yavuz Karabayır hocamız müftülüğümüzce projelendirilen bugüne kadar birçok camii ve Kur'an kursunu yaptıran hayırsever esnafımızdan Serdar Gökçek'i işyerinde ziyaret etti. Ardından Serdar Gökçek ile birlikte; ekonomik ömrünü yitirmiş, prefabrike olan Yenimahalle Kız Kur'an Kursu'nu ziyaret ederek projesi hazır olan kursumuzu ilkbaharın başlamasıyla birlikte yeniden yıkarak inşa etmek üzere yapılacak planlamayı istişare edip yerinde imcelemelerde bulundular.