24.10.2017

Müftümüzden Kemah Köylerine Ziyaret...

İl Müftümüz Yavuz Karabayır, Erzincan'ın Kemah ilçesine bağlı Kömür, Doğanbeyli, Kerer, Özdamar ve Hakbilir köylerini ziyaret etti.

Gün içerisinde Kemah İlçesi köylerine yaptığı ziyaretle çok önemli bilgiler ve izlenimler edindiğini ifade eden müftümüz, Özdamar köyündeki cevizlikten, Hakbilir köyündeki Kiliseden çevrilme camiide kıldığı namaza, Doğanbeyli köyünün bahçelerinden Kerer köyündeki Kur'an kursuna ve köy sakinleriyle buluşmalarına ve hasbihal etmelerine, Kömür köyünde üretimi yapılan meşhur Kemah tuzuna kadar bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Kerer Köyü Kur'an kursunda hanımefendilere ayrıca ziyaret ve sohbette bulunan müftümüz, Başkanlığımız yayınları arasında dağıtımı yapılan İlmihal bilgileri içeren bir kitabı da kendilerine hediye etti.

Haberin Videosu