24.10.2017

Camilerimizde Sabah Namazı Buluşmaları Devam Ediyor…

Sabah namazının manevi atmosferini yaşamak, yaşatmak, cami cemaatiyle tanışıp kaynaşmak ve görevlilerimize motivasyon ziyaretinde bulunmak maksadıyla geçtiğimiz yıllarda müftülüğümüzce bazı camilerde başlatılan uygulama devam ediyor.

Oto Sanayi Camii’nde gerçekleştirilen sabah namazı programına İl Müftümüz Yavuz Karabayır, Oto Sanayi Camii İmam Hatibi Recep Topal, Camii Müezzini Süleyman Arif Karakaya Oto Sanayi Esnafı ve çevrede görev yapan din görevlileri iştirak etti.

Müftümüz Yavuz Karabayır’ın kıldırdığı sabah namazı sonrası yapılan zikrin ardından, İl Müftümüz Yavuz Karabayır tarafından sohbet edilerek cemaatin sabah namazının manevi bereketinden istifade etmeleri sağlandı.

Program sonrası sabah namazına iştirak eden cemaatimize müftülüğümüzce kitap dağıtıldı. Erzincan Demirciler Odası tarafından da yapılan çorba ikramıyla program son buldu.