06.11.2017

Merkez Camileri İçin İstişare Toplantısı

Camilerimiz hususunda istişare edilecek meseleleri ve düzenlemeleri değerlendirmek, bilgi alışverişi ve camilerimizin, Kur’an Kurslarımızın ihtiyaçlarını tespit ile ilgili müzakerelerde bulunmak üzere, Belediyemiz Aşevinde bir toplantı gerçekleştirildi.

Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy’un davetiyle, il Müftümüz Yavuz Karabayır, daire görevlilerimiz ve ilimiz merkezinde görev yapan cami İmam hatiplerinin çağırıldığı ve katıldığı toplantı, müftümüz Yavuz Karabayır’ın hizmetlerimizi anlatarak, Belediye Başkanlığımızın müftülüğümüze olan desteklerini dile getirdi ve başarılı hizmetlerinden, bize verdikleri destekten dolayı kendilerine teşekkür etti. Ayrıca, 04-06 yaş grubu kurslarımız ile ilgili bazı ihtiyaçların bulunduğunu ve Belediyemizin bu konuda da gereken yardım ve desteklerini esirgemeyeceklerini ifade etti.

Toplantıda imam hatiplerle tek tek söz hakkı vererek sohbet eden Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy, görevlilerden camilerdeki problemleri ve ihtiyaçları dinledi. Acilen çözüme kavuşturulması gereken meseleleri gündem konusu olarak değerlendiren ve bu konuda yapılması gereken işleri, atılması gerekli adımları bir an önce atacaklarını ifade etti. Her şeyin güzel bir Erzincan için yapıldığını ifade eden Başsoy, din hizmetlerinde ve hizmet veren yuvalarımızda kalitenin, vukûfiyetin, başarının, özverinin üst düzeyde olmasını önemsediklerinin de altını çizdi.