24.11.2017

2018 Yılı Eylem Planı Toplantısı Yapıldı

Erzincan İl Müftülüğü ve Müftülüğümüze bağlı İlçe Müftülüklerinin 2018 Yılında yapmayı hedefledikleri planları görüşmek üzere İl Müftülüğümüz Toplantı Salonunda bir toplantı düzenlendi.

İl Müftümüz Yavuz Karabayır başkanlığındaki toplantıya, İl Müftü Yardımcımız Harun Özkan, Personel Şube Müdürümüz Köksal Durdu ve sekiz ilçenin müftüsü katıldı.

İl Müftümüz toplantının açılışında yapmış olduğu konuşmasında; “Bilindiği üzere her yıl yapılması mutat olan eylem planı, müftülüğümüz hizmetleri ve faaliyetleri açısından çok önemli bir husustur. Hedef olmazsa hedefe yürüme de olmaz. Mutlaka planlı, programlı çalışmalıyız. Efendimiz’in (s.a.v) “İki günü eşit olan aldanmıştır.” Hadisinden yola çıkarak üzerimize terettüp eden sorumluluklarımızı unutmamamız gerekmektedir. Hep ileriye, daha güzele, daha mükemmele varmanın yollarını aramalıyız” dedi.

Toplantıda, Diyanet İşleri Başkanlığı Strateji Planı çerçevesinde İlimiz genelinde yapılması düşünülen faaliyetler görüşüldü. Ayrıca, 2017 yılının da eylem planının değerlendirilmesi yapıldı.