20.12.2017

Başbağlar Mahallesi Kırklar Camii’nde Sabah Namazı Programı

20.12.2017 tarihinde İlimiz Başbağlar Mahallesi Kırklar Camii’nde düzenlenen bir programla il müftümüz Yavuz Karabayır, sabah namazını kıldırdı, Haşr sûresinin son iki ayetini (lev enzelnâ) okuyarak tesbihat yaptı. Daha sonra cemaate Kur’an-ı Kerim’den ayetler okuyarak ve Hz. Peygamber’in de hadis-i şerif’lerinden misaller arz ederek duâda bulundu.

Sohbetin tamamlanmasının ardından camii cemaatiyle birlikte cami derneği ve görevlilerinin hazırladıkları çorba ikramına katıldılar.

İl Müftümüzün de katılımıyla,  ilimizin değişik yer ve camilerinde aralıklarla, farklı hoca ve hatiplerimizin de katkı sunmalarıyla yapılan sabah namazı programlarına ve sohbetlerine halkımızın daha yoğun teveccühünü bekler, camii ve cemaatlerimizin sabah namazlarının feyz ve bereketinden hissedar olmalarını Rabbimizden niyâz ederiz.