28.02.2018

“Aile Okulu” Seminerlerimiz Devam Ediyor…

Müftülüğümüz Fuaye Salonunda ve Konferans Salonumuzda haftaiçi muayyen günlerde ve saatlerde olmak üzere hanım katılımcılarımıza “Aile Okulu Seminerleri” düzenleniyor.

Bu kapsamda 22 Şubat 2018 tarihinde ilki gerçekleştirilen seminer, Terzibaba Pir-i Sami Hz. Türbe Camii İmam Hatibi Teoman Yücel Kayalar’ın Kur’an tilavetiyle başladı. Konferans Salonunda “Aile Olma Bilinci” konusuyla ve Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü, Cezaevi Vaizimiz Mehmet Aydoğan’ın sunumuyla devam eden programda Müftülük Mûsikî grubu ney dinletisi ile ilahi ve kasideler okudu. Yine 26 Şubat 2018 tarihinde Fuaye Salonunda “Aile Olma Bilinci” seminerinin Mehmet Aydoğan tarafından ikincisi sunuldu.

Seminerler; 05.03.2018 tarihinde Fuaye Salonumuzda 3. Sü İl Uzman Vaizimiz Emine Sağlam tarafından “Evlilik Öncesi Hazırlık” konusuyla, 12.03.2018 tarihinde Kur’an Kursu Öğreticisi Latife Aras’ın “Ailede İletişim” konulu sunumuyla ve sonraki bir tarihte “Ailede Mahremiyet Eğitimi” konulu Refahiye İlçe Müftüsü Mahmut Bektaş’ın seminer sunumuyla devam edecektir.

Haberin Videosu