27.05.2018

Hamidiye Kız Kur’an Kursu Verilen Bir İftar Yemeği İle Yılsonu Kapanışı Yaptı

İl Müftülüğümüze bağlı hizmet ve faaliyette bulunan Hamidiye Kız Kur’an Kursu Yönetici öğreticisi Hümeyra Polat tarafından, Eğitim-Öğretim dönemi yılsonu dolayısıyla bir kapanış programı düzenlendi. Ramazan ayı olması münasebetiyle iftar yemeği ile birlikte düzenlenen kapanış programına öğrenciler ve aileleri katıldılar.

Kursun açıldığı günden bu yana özverili gayretleriyle kursun her türlü ihtiyacını karşılamada özel bir gayret sergileyen Polat, yılsonu kapanış programı dolayısıyla da bir iftar yemeği düzenleyerek tüm öğrencilerini çeşitli hediyelerle ödüllendirerek kendilerine birer plaket verdi.

Programa davetli olarak katılan müftülüğümüz uzman vaizi Emine Sağlam ise, burada yaptığı kısa konuşmasıyla, kurs öğreticisi Hümeyra Polat’a, verdiği başarılı öğretim ve fedakâr gayretleri dolayısıyla teşekkür ederek, programda emeği geçen herkesi, öğrencileri ve ailelerini tebrik etti.