01.06.2018

Kredi Yurtlar Kurumu Üniversite Öğrencileriyle İftar Yemeği

Erzincan Müftülüğü ve Kredi yurtlar Kurumu işbirliği ile üniversite öğrencilerine yönelik yürütülen hizmetler Ramazan ayında da devam ediyor.

31.05.2018 tarihinde İl Müftülüğü lokalinde yıl boyunca düzenlenen eğitim ve sosyal içerikli faaliyetlere iştirak eden öğrencilere yönelik bir iftar programı düzenlendi.

Abdurrahim Reyhan öğrenci yurdunda vazifeli olan müftülüğümüz mensubu manevi rehberler tarafından tanzim edilen iftar sonrasına katılan öğrenciler, eğitim yılı boyunca manevi rehberlerin kendileri ile ilgilenmelerinden ve sene sonu itibariyle şehirden ayrılmadan hemen önce böyle bir iftara davet edilmelerinden duydukları şükranlarını ifade ettiler.

Programa katılan İl Müftülüğü Personel Şube Müdürü Köksal Durdu ve Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Ali Şen de öğrencilerin eğitim kalitelerinin artırılmasından, manevi gelişimlerine değin çeşitli tavsiyelerde bulundular.

İl Müftülüğü İlâhi Korosunun seslendirdiği ilahi ve kasidelerle başlayan iftar programı yapılan ikramın ardından yapılan dua ve temennilerle sona erdi.