14.07.2018

15 Temmuz Şehitlerini Anma Vesilesiyle Hatimler ve Mevlit Okundu

Müftülüğümüz tarafından 14.07.2018 tarihinde öğle namazından önce İlimiz Cami-i Kebir’de 15 Temmuz şehitleri ve bütün şühedânın ruhlarına ithaf edilmek üzere Mevlid-i Şerif okundu. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda mevlid-i şerif okundu ve salavatlar getirildi. İl Müftümüz Mehmet Emin ÇETİN, günün anlam ve önemine dair kısa bir konuşmanın ardından şehitlerimizin ruhları için ilimizde okunan hatm-i şerif'lerin ve okunan mevlid-i şerif'in duasını yaptı. Okunan Kur’an-ı Kerim, Mevlid-i Şerif ve Salavat-ı Şerif’leri şehitlerimizin ruhlarına ithaf etti. Program esnasında il protokolü de camide hazır bulundular. Geniş bir cemaatin katılımıyla program gerçekleşti. Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğü ve İlimiz Valiliği nezdinde Erzincan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü cemaate ikramlarda bulundular.