26.07.2018

Müftümüzden Kur’an Kurslarına Ziyaret…

İl Müftümüz Mehmet Emin ÇETİN, Din Eğitimi ve Din Hizmetleri Müdürü Ali ŞEN ve Personel Müdürü Köksal DURDU ile birlikte müftülüğümüze bağlı eğitim-öğretime devam eden kız ve erkek Kur’an kurslarımıza bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiler.
Hafta boyu devam eden ziyaretlerde İl merkezinde hizmet veren Recep Demir Yatılı Erkek Kur'an Kursu, Kızılay Yatılı Erkek Kur'an Kursu ve Dedepaşa Yatılı Erkek Kur'an Kursu ile  Ahmet Hamza & Münire Hanım Kız Kur’an Kursu, Ahmet & Seher Deniz Kız Kur’an Kursu, Sümbül Valide Kız Kur’an Kursu ve Süreyya Hanım Kız Kur’an Kurslarını ziyaret etti. Kurslarımızda verilen eğitim-öğretimi  yerinde inceledi. Kursiyerlerle birebir ilgilenen müftümüz, onların isteklerinin yerine getirilmesi için notlar aldırdı.
İl Müftümüz Mehmet Emin ÇETİN, kurslarımızdaki eğitim ve öğretimden memnun kaldığını, geleceğimizin müsbet ilimler ile dini ve manevi alanda eğitim almış nesiller tarafından imar edilebileceğini ifade ederken, kurslarımızda görev yapan hocalarımıza gayret ve samimiyetlerini artırarak daha özgün çalışmalar yapmaları temennisiyle katkılarından ve üstün gayretlerinden dolayı teşekkür etti.