15.08.2018

Yardım Kampanyası Toplantısı Düzenlendi

Ülkemiz genelinde ve yurtdışında birçok ülkede yapımına devam edilen camilere maddi katkı sağlanması amacıyla 17 Ağustos 2018 Cuma günü ülkemiz genelinde bütün camilerde yardım kampanyası düzenlenmiştir. Bu kampanyaya ilişkin Müftülüklerimizce yapılacak iş ve işlemlerle ilgili yapılan toplantıya Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen, İl Müftümüz Mehmet Emin Çetin, İlçe Müftüleri ve Müftülük personeli katıldı. Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen; Ülkemiz genelinde ve özellikle yurtdışında birçok ülkede yapımına başlanan fakat tamamlanmayan camilerin tamamlanmasının ülkemiz açısından  önemini  vurguladı. İl Müftümüz Mehmet Emin Çetin tarafından yapımına devam edilen camiler hakkında sunum yapılarak  bu camilerin tamamlanmasının önemi anlatıldı.

Toplantıda yapılan sunumlar;

Yurt Dışı Camilerimiz