15.08.2018

Ağustos 2018 Mutat Personel Toplantısı Yapıldı…

Erzincan İl Müftülüğü Personeli 15 Ağustos 2018 tarihinde Çarşamba günü Müftülük Konferans Salonu’nda saat 14.00’te İl Müftümüz Mehmet Emin Çetin başkanlığında toplandı.

Müftülüğümüz Din Hizmetleri Eğitimi Şube Müdürü Ali Şen’in tilâvet ettiği Kur’ân-ı Kerim’in ardından toplantı gündem maddelerine geçildi. Toplantıda Kurban faaliyetleri ile Ülkemiz genelinde ve yurtdışında birçok ülkede yapımı devam eden camilere yardım amacıyla 17 Ağustos 2018 Cuma günü ülkemiz genelindeki bütün camilerde yardım kampanyası düzenlendiği belirtildi.  İl Müftümüz Mehmet Emin Çetin ABD'den Haiti'ye, Filistin'den Gana'ya, İngiltere'den Kırgızistan'a kadar birçok bölgedeki cami ihtiyacını gidermek, inşası devam eden camilere yardım etmek için başlatılan kampanyalara ilişkin bilgi paylaşımında bulundu. Toplantıda ayrıca; Vekâletle Kurban Kampanyası, Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması ve 2018 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası için planlanan programlar değerlendirilerek toplantı sona erdi.