20.08.2018

Erzincan'da Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

Erzincan İl Müftülüğü, Peygamber Efendimizin kutsal emanetlerinden olan Sakal-ı Şerifi Kurban Bayramı öncesi ziyarete açtı.

Camii Kebir Camisi’nde öğlen namazı sonrasında ziyarete açılan Sakal-ı Şerife vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İl Müftümüz Mehmet Emin Çetin tarafından gösterilen Sakal-ı Şerife Önce erkekler, daha sonra ise bayanlar Sakal-ı Şerifi görebilmek için sıraya girdi. Ziyarete açılan Sakal-ı Şerifi görmek ve dokunmak isteyenler, okunan salavatlar eşliğinde mekanda sırada bekledi. Bazı vatandaşlar, elini, yüzünü Sakal-ı Şerifin muhafaza edildiği cam kutuya sürerken, bazıları ise cep telefonuyla fotoğraf çekti. Ziyarete gelen bazı vatandaşların da Sakal-ı Şerifi gördükten sonra gözyaşlarına hakim olamadığı gözlemlendi.