10.09.2018

İl Müftümüz, İHL Meslek Dersleri Öğretmenleri İle Buluştu

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce, her yıl okulların açılması öncesinde yapılan seminer çalışması çerçevesinde İl Müftümüz Mehmet Emin ÇETİN, TOBB Binali YILDIRIM Proje İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmenleriyle bir araya geldi.

Müftümüz ÇETİN, meslek dersleri öğretmenleriyle  imam hatip liselerinde yetişen ve Diyanet İşleri Başkanlığınca değişik alanlarda istihdam edilen öğrencilerin din eğitimi ve din hizmetleri alanında daha donanımlı ve beklentileri karşılayacak bilgi birikimine sahip, hedefleri olan, hedeflerine yürüme azmi bulunan gençler olarak yetiştirilmesinin önemi üzerinde durdu.

ÇETİN, yeni eğitim ve öğretim yılında öğretmenlerimize ve tüm eğitim câmiasına başarılar diledi.