10.09.2018

4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu Öğreticilerine Seminer

Okul öncesi eğitimine katkıda bulunma ve bu alandaki dini eğitimi desteklemek amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığı Okul Öncesi 4-6 Yaş Grubu Öğreticilerini daha verimli hale getirmek için 36 saatlik bir seminer düzenlemiştir.

Seminerin açılış konuşmasını İl Müftümüz Mehmet Emin ÇETİN yaptı ve seminere katılan öğreticilere; “çocuklarımızın birer emanet olduklarını, onlara anne ve abla şefkatiyle yaklaşılmasını, onların hayata sevgi merkezli bakmalarının sağlanmasını, bencillikten uzak, paylaşımcı ve sosyal alana katkı veren bireyler olarak yetiştirilmesi gerektiğini” hatırlattı.

Erzincan Üniversitesi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Müftülüğümüz öğreticileri, İl Milli Eğitim müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü uzmanları tarafından verilecek olan seminer 6 gün süre ile devam edecektir.