23.05.2017

Mamahatun Kız Yurtlarındaki Kur’an Hadimi Kız Öğrencilere Belgeleri Verildi…

Erzincan ve Mamahatun Kız yurtlarındaki Kur'ân hadimi kızlarımız yapılan bir programla belgelerini aldılar.

Erzincan İl Müftümüz Yavuz Karabayır öğrencilerimizle buluştu. Burada bir konuşma yapan İl Müftümüz Karabayır; "Kur'ân ehli olmak, onu iyi okuyup anlamakla pekişir. Cesedin toprağa, canın Allah'a vasıl olacağı ömrümüzde Allah hepinizi Ehlullâh/ehl-i Kur’ân eylesin. Yeryüzünde insanları dinle kandırıyorlar, Allah ile aldatıyorlar. Rabbimizin buyurduğu gibi “aldatıcı, sizleri Allah ile aldatmasın!” Bu nedenle sizler de Kur'ân-ı anlayarak okuyanlardan olunuz" dedi. Kur'ân-ı Kerim okumayı öğrenen ve belgelerini alan tüm öğrencilerimizi, öğreticilerini, gönlünü ve eğitim yuvalarını bizim hizmetlerimize açan Kredi Yurtlar Kurumu Müdürümüz Fevzi Sarıçiçek beyefendiyi, fedakâr ekibini, kızlarımızın ailelerini cân-ı gönülden tebrik ediyor ve kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.