26.05.2017

2017 Yılı Mayıs Ayı Mutat Personel Toplantısı Yapıldı...

ERZİNCAN MÜFTÜLÜĞÜ 25 MAYIS 2017 TOPLANTI GÜNDEMİ

GÜNDEM: 25/05/2017 tarihinde İlimiz Müftülüğünde yapılacak toplantıda aşağıdaki konuların görüşülmesi kararlaştırılmıştır.

1. Diyanet İşleri Başkanlığının “Ramazan Ayı Hizmetleri” konulu yazısının duyurulması.
  2. 2017 Yılı Ramazan’a özel Cami Bilgileri formunun Din Hizmetleri birimine başvurularak ivedi bir şekilde doldurulmasının duyurulması.
  3. Ramazan ayında camilerde bayanlara mukabele konusunun görüşülmesi.
  4. Diyanet İşleri Başkanlığının “Ankara Diyanet Evi” konulu yazısının duyurulması.
  5. Diyanet İşleri Başkanlığının “Turistik Cami ve Ziyaretçi Tesbiti” konulu yazısının duyurulması. (Turistik Camisi olan görevlilerimizin Müftülüğümüz Ayniyat Saymanlığına bilgi vermesi gerekmektedir.)
  6. Yaz Kur’an Kursları 12 Haziran 2017 tarihinde başlayacak olup Geçici Öğretici talep edecek olanlar dilekçe ile taleplerini müftülüğümüze bildirmelerinin duyurulması.(Görevlilerimiz izinlerini bu tarihe göre planlamaları ve çağırılmaları halinde seminere katılmaları gerekmektedir.)
  7. Braille alfabesi veya İşaret Dili eğitimi almış sertifikalı kadın ve erkek personelin din hizmetleri birimine başvurması gerektiğinin duyurulması.
  8. Türkiye İstatistik Kurumunun “Özel Bilgilendirme Sistemi (ÖBS)” konulu yazısının duyurulması.
  9. Erzincan Valiliğinin “2017 Yılı Askeri Okulların Tanıtımı” konulu yazısının duyurulması.
  10. İstek, temenniler ve kapanış.