14.06.2017

TDV Ramazan Gıda Yardım Kartları İhtiyaçlı Ailelere Dağıtılıyor…

Türkiye Diyanet Vakfı Erzincan Şubesi Ramazan ayı gıda yardımı alışveriş kartları ihtiyaçlı ailelere dağıtılıyor.

Erzincan İl Müftülüğü Türkiye Diyanet Vakfı şube görevli personeli, il müftümüz Yavuz Karabayır nezaretinde ihtiyaçlı aileler için Ramazan gıda yardımı alışveriş kartlarını dağıtıyor.

İhtiyaçlı aileleri bizzat ziyaret edip hatırlarını sorarak yardım kartlarını teslim eden müftümüz konu ile ilgili olarak; “Kardeşinin Sana İhtiyacı Var, Bu Ramazan ve Her Zaman” temasından hareketle, mübarek ay olması hasebiyle de kardeşlerimizi sevindirmek ve ihtiyaçlarını kısmen de olsa karşılamaya katkıda bulunmak istedik. Allah, oruçlarımızı, bütün kardeşlerimizin infâkını, fitre ve zekâtlarını kabul eylesin ve bizleri ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılamaya hem memur, hem de muvaffak eylesin. Bir yoksulun, yetimin, ihtiyaç sahibinin duasını almak bizim için pek kıymetli bir mazhariyettir. Rabbimiz bu sevinci bütün varlıklı kullarına nasip eylesin” dedi.