06.10.2017

İlçe Müftüleri Ekim 2017 Toplantısı Yapıldı…

2018 yılı umre hazırlıklarının ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle yapılan faaliyetlerin gündeme alındığı toplantı, il müftümüz Yavuz Karabayır başkanlığında, İl Müftü Yardımcısı Harun Özkan ve sekiz ilçe müftü ve vekillerinin katılımıyla Kemah İlçesinde yapıldı.

Toplantı gündeminin görüşülmesinin ardından Elazığ Kovancılar Müftülüğüne tayini çıkan Kemaliye İlçe Müftüsü Ahmet Bulut onuruna tarihi Kemah Hamamı’nda veda yemeği programı düzenlendi. İl Müftümüz Yavuz Karabayır, Kemah Kaymakamı Ahmet Karaaslan, İl Müftü Yardımcısı ve ilçe müftüleri heyeti yemeğe katılarak Ahmet Bulut'a ilimize mahsus bir bakır semaver takdim ederek yürüttüğü hizmetler adına teşekkür ettiler. Yeni görev yerinde başarılar dilediler.