23.10.2017

Müftümüzden Türkiye Diyanet Vakfı Yükseköğrenim İyilik Evleri Öğrencilerine Ziyaret…

İl Müftümüz Yavuz Karabayır, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Ali Şen ve öğrenci evleri sorumlu personeli Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Hüseyin Ünal ile birlikte, “Türkiye Diyanet Vakfı Yükseköğrenim İyilik Evleri” kapsamında faaliyet gösteren müftülüğümüze bağlı 21 kız öğrencimizin kaldığı öğrenci evlerini ziyaret ederek öğrencilerle hasbihal etti. Ziyarette, öğrencilerimizin ihtiyaç taleplerini de dinleyen Müftümüz, öğrencilerimizin güncel ve dini meselelerle ilgili sorularını cevapladı.

Gençlik Hizmetleri Projemiz kapsamında, bundan böyle kendileriyle daha yakından ilgilenileceğini, gençlerin bilgi eksikliği açısından olan beklentilerine özellikle çözüm sunacaklarını ifade etti.