23.10.2017

Aydınlık Evler Camii ve Hamza Nazır Camii 04-06 Yaş Grubu Öğrencilerine Ziyaret

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan ve halkımızın da büyük teveccühüne mazhar olan “4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursları”na yönelik hizmet ve faaliyetler, ülkemizin birçok yerinde olduğu gibi müftülüğümüzün gayretleri ile devam ediyor.

İl Müftümüz Yavuz Karabayır, Aydınlık Evler camii ve Hamza Nazır camiinde bulunan 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursları öğrencilerini ve kurs birimlerini ziyaret etti.

Ziyarette, çocukların durumları hakkında Kur’an kursu öğreticilerinden bilgiler aldı. Daha sonra çocuklarla bir süre sohbet eden müftümüz Yavuz Karabayır, kurs öğreticileriyle görüşerek istek ve sorunlarını dinledi. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımız için her zaman hizmete hazır olduklarını, öğreticilerimizin de bu konuda ellerinden gelen gayretleri göstermelerini istedi. Ziyarette bir konuşma yapan müftümüz Yavuz Karabayır, “çocuklarımızın kendi seviyesine uygun olarak; Allah ve Rasûlü’nü sevmeleri, Kur’an-ı Kerim’i içerik ve anlam bütünüyle tanımaları önem arz etmektedir. Burada, çocuklarını bu kurslara gönderen anne-babaları ve ayrıca da çocuklarla yakından ilgilenen özverili ve gayretli Kur’an Kursu Öğreticilerini yürekten kutluyor, kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.