23.10.2017

İl Müftümüz Yavuz Karabayır, Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor…

İl Müftümüz Yavuz Karabayır, tanışma, kaynaşma, sohbet, beklenti ve talepleri dinlemek ve din hizmetlerinde personelimizin verimini artırmaya yardımcı olmak düşüncesinden hareketle, ilimizin esnaflarına bir dizi ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu konuda görüşlerini dile getiren müftümüz;

“Müftülüğümüz olarak esnafımızı tek tek gezip ziyaret etmek istiyoruz ve bu ziyaretlerimiz vesilesiyle yapmamız gereken hizmetlerimizi kendilerinden dinlemiş oluyoruz. Beklentilerini alıyoruz, sorularını cevaplamaya çalışıyoruz, sorunlarını imkânlarımız nispetinde gidermeye çalışıyoruz. Bütün esnaf kardeşlerimize saygı ve hürmetlerimi arz ediyorum. Bizleri mekânlarında ağırlayıp, bizimle ilgilendikleri için de kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.