27.10.2017

Müftümüzden Kur’an Kurslarımıza Ziyaretler…

İl Müftümüz Yavuz Karabayır, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Ali Şen ile birlikte, Bahçelievler ve Münire Hanım & Ahmet Hamza 4 -6 yaş grubu Kur'an Kurslarını ziyaret ederek, öğrencilerin eğitim-öğrenim durumlarını gözden geçirdiler. Yavrularımızla birebir ilgilenerek onlara sorular sordular.

Buradaki ziyaretin ardından Dede Paşa Erkek Kur'an Kursumuzu ziyarette bulundular. Zihin ve bedenleriyle Kur'an'a muhafızlık yapan hafızlarımızdan, Kerim Kitabımızın okunmasını dinlediler. Hafızlarımızın işledikleri derse iştirak ettiler.

Farklı etkinliklerle evlatlarımızın yüreklerini inşa etmeye çalışan hocalarımıza, bu mekânı en hayırlı iş için îmâr eden hayırseverlerimize, evlatlarını bu davaya adayan velilere, gönlü bu yolda olanlara dualarla buradaki ziyaretini tamamlayan müftümüz ardından, Yoğurtlu Beldesi Kur'an Kursumuzu ziyaret ettiler.

Hizmete yeni açılan Yoğurtlu Beldesi Kız Kur'an Kursu, Semt Kütüphanesi, 4-6 Yaş Grubu öğrenci sınıfı ve Köy sakinleri oturma odasını ziyaret eden müftümüz, kız Kur'an kursunda okuyan hanımefendi kardeşlerimiz ve 4-6 Yaş Grubu Çocuklarımızın buradaki eğitim-öğrenimlerinin işleyişine tanıklık ettiler. Belde sakinleriyle sohbet ettiler.

Evlatlarımızın yüreklerini inşa etmeye çalışan hocalarımıza, bu mekânı en hayırlı iş için îmâr eden hayırseverlerimize, gönlü bu yolda olanlara teşekkür ediyoruz.

Haberin Videosu