01.12.2017

İl Uzman Vaizi Emine Sağlam’dan Üç Ayrı “Velâdet-i Nebî” Programı

Müftülüğümüz personelinden, il uzman vaizimiz Emine Sağlam, Hz. Peygamberin kutlu doğumu ve haftamızın ülkemiz ve yurtdışındaki hizmet birimlerimiz tarafından onu anlatmaya gayret edildiği bir fırsat olması münasebetiyle; Kurşunlu Camii, Aydınlıkevler Camii ve Kavakyolu Ahmet Sıtkı camilerinde hanımlar için “Veladet-i Nebî” dolayısıyla düzenlenen programlara konuşmacı olarak katıldılar.

Hz. Peygamber’in doğumundan dâr-ı bekâya irtihaline kadar verdiği tevhîd mücadelesine, ahlâk ve kulluk örnekliğine misaller vererek, onu anmanın, anlamaya vesile olmasıyla güzel olacağını, yaşadığımız hayat düzeninde bize fayda sağlayacağını ve Kur’an-ı Kerim’in mesajları istikametinde düzenli bir hayat yaşayabileceğimizi söyledi.

04-06 yaş grubu minik öğrencilerimizin de gösterileri ve okumalarıyla katkı sundukları programlar, Hz. Peygamber efendimize getirilen salât-u selâmlar ve ümmet için yapılan duâlarla sona erdi.