09.01.2018

Tefsir ve İlmihal Dersleri Devam Ediyor…

Müftülüğümüz Semt kütüphanesi okuma salonunda Uzman Vaizimiz Emine Sağlam tarafından başlatılan ilmihal bilgileri ve Kur’an-ı Kerimin tefsiri dersleri aralıksız devam ediyor. Katılımcıların her hafta daha da ilgi ile takip ettiği ve yeni katılımcılarla bereketlenen tefsir ve ilmihal derslerinin çok verimli geçtiğini ifade eden takipçiler, yeni katılımların beklendiğini sözlerine eklediler.

İl Uzman Vaizimiz Emine Sağlam’ın nezaretinde, müftülüğümüz kütüphanesinde hafta içi her Salı saat 9.00-11.00 arası ve Çarşamba: 18.00-19.30 saatleri arasında ve yine her Salı ve Perşembe günleri saat 13.30-15.00 arası Fuaye salonumuzda Kur’an-ı Kerim’in tefsirini ve ilmihal bilgilerini öğrenmek ve güncellemek isteyen bayan kardeşlerimizi derslerimize bekliyoruz.