30.01.2018

Camilerimizde Sabah Namazı Buluşmaları Devam Ediyor…

Sabah namazının manevi atmosferini yaşamak, yaşatmak, cami cemaatiyle tanışıp kaynaşmak ve görevlilerimize motivasyon ziyaretinde bulunmak maksadıyla müftülüğümüzce bazı camilerde başlatılan uygulama devam ediyor.

Mevlana Camii’nde gerçekleştirilen sabah namazı programına İl Müftümüz Yavuz Karabayır, Mevlana  Camii İmam Hatibi Mahmut Güneş, Camii Müezzini Faruk Gülnar Mahalle halkı ve çevrede görev yapan din görevlileri iştirak etti.

Müftülüğümüz Murakıbı Hikmet Akyüz’ün kıldırdığı sabah namazı sonrası yapılan zikrin ardından, İl Müftümüz Yavuz Karabayır tarafından sohbet edilerek sabah namazının manevi bereketinden istifadeye çalışıldı.

Program sonrası sabah namazına iştirak eden cemaatimize, Mevlana Camii görevlilerimiz tarafından çorba ikram edilerek program sona erdi.