15.02.2018

Şubat 2018 Mutat Personel Toplantısı Yapıldı...

ERZİNCAN MÜFTÜLÜĞÜ 15 ŞUBAT 2018 TOPLANTI GÜNDEMİ

GÜNDEM     :15/02/2018 tarihinde İlimiz Müftülüğünde yapılacak toplantıda aşağıdaki konuların görüşülmesi kararlaştırılmıştır.

1. Diyanet İşleri Başkanlığının “Camiler ve Din görevlileri Haftası Yarışmaları” konulu yazısının görüşülmesi.
  2. Nizamettin BAYRAK ve Adem DÖLEK’in personele yönelik yapacağı İslam Tarihi ve Hadis derslerinin gün ve saatinin istişare edilmesi.
  3. Diyanet İşleri Başkanlığının “DHYS’ye Yüklenen Hutbeler” konulu yazısının görüşülmesi.
  4. 2018 yılı dergi ücretlerinin görüşülmesi.
  5. Erzincan Valiliğinin “2018-2019 Akademik Yılı Jean Monnet Bursu Başvuruları” konulu yazısının görüşülmesi.
  6. Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün “Müsabaka Duyurusu” konulu yazısının görüşülmesi.
  7. Diyanet İşleri Başkanlığının “Ramazan Umre Programı” konulu yazısının görüşülmesi.
  8. Diyanet İşleri Başkanlığının “Kudüs Bağlantılı Ramazan Umre Programı” konulu yazısının görüşülmesi.
  9. Cami demirbaşlarının devir işlemleri konusunun görüşülmesi.
  10. Din görevlilerine görev yerlerinde vatandaş tarafından sorulan soruların Aile ve Dini Rehberlik Bürosuna iletilmesi.
  11. Dilek, temennîler ve Kapanış.

Yavuz KARABAYIR

Erzincan İl Müftüsü