28.05.2018

TDV Erzincan Şubemizden 2018 Ramazan İftar Yemeği

25.05.2018 tarihinde Türkiye Diyanet Vakfı Erzincan İl Müftülüğü Şubemiz tarafından, ilimizdeki işitme engelliler, bazı ihtiyaç sahibi aileler, mülteciler ve vakfımıza bağlı üniversite öğrencilerinin kaldıkları evlerdeki öğrencilerimize yönelik iftar programı düzenlendi.

Recep Demir Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nda düzenlenen programa, müftülüğümüzden bazı görevli personel yanısıra, Diyanet İşleri Başkanlığı'mızın 2018 Yılı Ramazan Buluşmaları kapsamında ilimizde misafir olarak bulunan Diyanet İşleri Başkanlık Müşaviri Adnan Bülent Baloğlu ve DİB, Din Hizmetleri Uzmanı Kenan Tuzcu'da katıldılar. İftar öncesi İl Müftü Vekilimiz Mahmut Bektaş'ın kısa bir açılış, hoşgeldiniz ve değerlendirme konuşması, Kur'an tilâveti, dua ve okunan ezanla birlikte iftar yemeğine geçildi. Kursumuzun bölümlerini de gezen misafirler, kurs ile ilgili bilgiler edindiler.