10.03.2017

Din Hizmetleri Uzmanı Asuman Taşkın, “İslam ve Değer Bağlamında Kadın” Konulu Konferans Verdi…

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Müftülüğümüz Din Hizmetleri Uzmanı Asuman Taşkın tarafından, müftülük konferans salonumuzda hanımlara yönelik “İslam ve Değer Bağlamında Kadın” konulu sunum yapıldı.

Kur’ân-ı Kerim tilâveti ve Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan “İslam ve Kadın” konulu sinevizyon gösteriminin ardından kürsüye gelen Erzincan İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Asuman Taşkın, “İslam ve Değer Bağlamında Kadın” konulu sunumuyla, kadınlarımızın ilimle daha çok meşgul bulunmalarına ve İslamın cinsiyet ayırımı yapmadan meselelere eğildiğine ayet ve hadislerden örnekler sunarak açıklık getirdi. Taşkın’ın Hz. Peygamber’in hayatından örnekler sunarak yaptığı konuşma, davetli misafirler tarafından ilgi ve beğeni ile dinlendi.