15.05.2018

Müezzinler, Ezanı Güzel Okumak İçin Yarıştılar…

14.05.2018 tarihinde İlimizi Merkez Yeni Şehir Camii (Cami-i Kebir)’inde 2018 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları münasebetiyle öğle namazını müteakip, "Ezanı Güzel Okuma Yarışması" yapıldı.

Yapılan yarışmaya İl Müftü Vekili Refahiye İlçe Müftüsü Mahmut Bektaş jüri heyeti başkanı olarak nezaret etti.

2018 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları kapsamında yapılan "Ezanı Güzel Okuma Yarışması"nda İlimiz Merkez Bahçeyazı Köyü Camii Sözleşmeli İmam Hatibi Recai Aymaz, 1.liği, İlimiz Merkez Cami-i Kebir Müezzin Kayyımı Erdoğan Seren, 2.liği elde etti.

Yarışmada Üzümlü İlçesi Müezzin Kayyımlarından Burhan Eser, 3.lüğü elde ederken, Refahiye İlçesi Sözleşmeli İmam Hatibi Fatih Yeşilbaş ise 4.lüğü kazandı.

Yarışma sonunda katılımcı görevlilere çeşitli hediyeler takdim edildi.