21.10.2019

Mevlid-i Nebî Platformu Toplantısı Yapıldı

21.10.2019 tarihinde İlimiz Pir-i Sami Kur’an Kursu ve İlim Araştırma Merkezi toplantı salonunda Mevlid-i Nebî Platformu davetlileri ile Mevlid-i Nebî Haftası münasebetiyle yapılacak olan hizmet ve faaliyetleri istişare etmek üzere toplanıldı.

Toplantıya İl Müftümüz Mehmet Emin Çetin Başkanlığında, Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammer Doğan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu, MÜSİAD Erzincan Şube Başkanı Cemalettin Coşkun, Memur-Sen Erzincan İl Başkanı Nebi Gül, KADEM Vakfı İl Temsilcisi Büşra Eren, Türkiye Diyanet Vakfı Erzincan Şubesi Mütevelli Heyeti Üyesi Ömer Aksu, İl Müftü Yardımcımız Ayşe Yılmaz ve Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Ali Şen katıldılar.