11.11.2019

“Geleceğe Nefes” Seferberliği Çerçevesinde Fidan Dikimi Gerçekleştirildi

Ağaç dikme seferberliği için tüm Türkiye sathında Saat 11.11’de 11 milyon fidan dikilmesi için kollar sığandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda başlatılan "Geleceğe Nefes" seferberliği çerçevesinde 11 Kasım saat 11.11'de 11 milyon fidanın, Türkiye'nin 2023 noktasında toprakla buluşturulması hedefleniyor.

Etkinlik kapsamında bugün ilimiz için “Diyanet Gençlik Merkezi”nin açılışıyla birlikte Gülabibey Camii bahçesine dikilen fidanlarla, fidan dikme etkinliğinin de açılışı yapıldı.

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, İl Jan. Komutanı J. Kd. Alb. Halil Altıntaş, İl Müftümüz Mehmet Emin Çetin ve beraberindeki protokol fidan diktiler.