16.01.2020

''Temel Aile Bilinci Eğitimi'' Seminerleri Tamamlandı

Diyanet İşleri Başkanlığımızca, ''Temel Aile Bilinci Eğitimi'' projesi seminerleri tüm il müftülüklerimizde uygulanmaktadır.

Proje kapsamında Başkanlığımızca öngörülen ve sunum halinde müftülüğümüze iletilen seminer konuları, Müftü Yardımcısı Mehmet Süsün, Müftü Yardımcısı Vekili Serdar Buğday, Hac-Umre Şube Müdürü Teyfik Çıtak, Din Hizmetleri Uzmanı Yusuf Yeniçeri, Müftülük Murakıbı Fatih Karakaş, İl Vaizi Aydın Öçalan, İl Vaizi Servet Tiryaki, Cezaevi Vaizi Engin Keleş, Personel Şube Müdürü Köksal Durdu ve Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Ali Şen tarafından cami görevlisi personele aktarılmıştır.

Projenin ikinci aşamasında ise, her bir görevlimiz kendi görev yaptığı camide haftada bir ders olmak üzere 12 hafta boyunca Temel Aile Bilinci Eğitimi sunumlarını cemaatine aktaracaktır.

Eğitimler cemaatin yoğun olduğu zaman dilimi belirlenerek namaz öncesi ya da sonrası dersi olarak yapılacaktır.

Eğitimi gerçekleştiren görevlilerimiz, dersler ve seminerler tamamlandıktan sonra, hazırlayacakları raporu müftülüğümüze sunacaklardır.