20.02.2020

Müftümüz Çetin, Diyanet Gençlik Merkezi Çarşamba Sohbetlerinin Konuğu Oldu

Erzincan Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi Çarşamba akşam sohbetleri devam ediyor…

Namaz surelerinin tefsirinin ve güncel soru-cevapların her hafta bir konuşmacı tarafından işlendiği sohbet programı, bu hafta il müftüsü Mehmet Emin Çetin tarafından gerçekleştirildi.

Çetin, sinevizyon gösterimi eşliğinde, katılımcılara haftanın konusu ile ilgili önemli bilgiler verdi.

İlimiz gençliğinin ilgi ve takibi hedeflenerek düzenlenen günlük sohbet programları aynı zamanda halkımıza da açık olması hasebiyle programa çeşitli meslek gruplarından genç esnaflar, lise ve üniversiteden ilgi duyan öğrenciler iştirak ettiler.

Hoş sohbet ortamlarının oluştuğu Diyanet Gençlik Merkezi haftalık sohbet programları, fertlerin mânevî / rûhi ihtiyacın karşılanmasının yanı sıra, yapılan çeşitli ikramlarla nefsin meşru ihtiyaçlarının da giderilmesi amacını taşıyor.