06.01.2017

İMAM-HATİP GÜNLERİ PROGRAMI

Tercan Şehit Recep Gündüz İmam-Hatip Anadolu Lisesi, İmam-Hatip Orta Okulu ve Tercan Müftülüğünce ortaklaşa düzenlenen Geleneksel İmam-Hatip Günleri Programı kapsamında’ İmam Hatiplerin Dünü ve Bugünü’ konulu seminer düzenlendi.

Tercan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Salonunda yapılan ‘İmam-Hatiplerin Dünü ve Bugünü’ konulu seminere Erzurum Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi emekli Öğretim Görevlisi Yard. Doç. Dr. Necati Tetik, Tercan İlçe Müftüsü İsmail Geren, Okul müdürleri Fatih Ayan ve Yusuf Kuntoğlu, öğretmenler ile öğrenciler katıldı. Program Tercan Şehit Recep Gündüz İmam Hatip Anadolu Lisesi öğrencisi Lokman Yıldırım tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Konferansta konuşan emekli öğretim görevlisi Yard. Doç. Dr. Necati Tetik, İmam Hatiplerin tarihçesini ve yaşamış olduğu anılarını katılımcılarla paylaştı. Öğrencilerin okumuş olduğu Hatim’in duasını da yapan Tetik, program sonunda okuyucuları için kitaplarını imzaladı.