26.04.2017

MERCAN ANADOLU LİSESİ KUTLU DOĞUM PROGRAMI

Mercan Çok Programlı Anadolu Lisesinde “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” konulu konferans düzenlendi.

Kutlu Doğum Programı kapsamında düzenlenen programda sinevizyon gösteriminin ardından konferansa konuşmacı olarak katılan Tercan İlçe Müftüsü İsmail Geren, yaptığı sunumda güvenli toplum olmanın özelliklerini anlattı. İslam’ın barış ve güveni, iman ve huzuru, kısacası güven toplumunu inşa için geldiğini belirten Müftü Geren, alemlere rahmet olarak gönderilen son peygamber Hz. Muhammed’in doğumunun gönüllere huzur ve mutluluk verdiğini, Peygamber Efendimizin izinde, gençlerle el ele yeniden güvenli toplumun kurulacağını, dünyanın umudunun Müslümanlarda olduğunu ifade etti. Program öğrencilerin Hz. Muhammed’in örnek ahlakını yansıtan şiirler ve ilahilerin seslendirmesi ile sona erdi.