23.12.2016

TERCAN'DAN HALEB'E YARDIM KAMPANYASI

Tercan İlçe Müftülüğü tarafından “Halep’te İnsanlık Ölmesin” teması ile ilçemiz genelinde bir yardım kampanyası başlatmıştır.

Yardım Kampanyasına Dayanıklı Gıda Malzemeleri, Kullanılmamış Giyim Malzemeleri, Temizlik Malzemeleri ve Mutfak araç ve gereçleri kabul edilecektir.

Söz konusu kampanya kapsamında Vatandaşlarımız, Tercan İlçe Müftülüğüne, Camilerimize ve Kur’ an Kurslarımıza malzemelerini teslim edebileceklerdir.

NOT: Kampanya 31.12.2016 Cumartesi  günü sona erecektir.

HALEP'TE İNSANLIK ÖLMESİN YARDIM KAMPANYASI

İHTİYAÇ LİSTESİ

GIDA

·  Bulgur ·  Pirinç · Nohut · Kırmızı mercimek · Peynir Çeşitleri · Reçel Çeşitleri · Balık, barbunya, fasulye konservesi · Çocuk Bisküvi ve Maması  ·

Not: · Hazırlanacak ürünlerin standart içerikli kolilerde bölgeye ulaştırılması daha faydalı olmaktadır. ·  .

GİYİM

· Giyim · Çocuk giyimi (Kışlık) · Bot · Ayakkabı · Kaban · Kazak · Pantolon · Bere · İç Giyim

Not: Kullanılmış giysi ve eşya bağışı kabul edilmeyecektir.

TEMİZLİK

· Kova · Sabun · Çamaşır Deterjanı · Bulaşık Deterjanı · Islak mendil · Çocuk bezi · Ped.

MUTFAK MALZEMELERİ

· Tencere · Tabak · Çorba tası · Çatal · Kaşık · Plastik leğen · Bardak · Kepçe

Not: Mutfak malzemeleri sert plastik (melamin vb.) malzemeden imal edilmiş ürünlerden seçilebilir.

ÖNEMLİ DİĞER İHTİYAÇLAR

· Plastik hasır · Battaniye · Sünger yatak · Çadır · Çadırlar için branda · Kömür Sobası Boruları ile birlikte · Soba