14.12.2016

T.C.

KEMAH KAYMAKAMLIĞI

İlçe Müftülüğü

Sayı         : 96391243/903 - 352                                                                                                                           14/12/2016

Konu       : Sınav İlanı

KEMAH  İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNDEN İLAN

İlimiz ilçe Müftülüğünde  münhal bulunan ek listede unvanı sınıfı derecesi yazılı kodroya Diyanet işleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ile Sınav Yönetmeliğinin ilgili maddeleri gereğince yazılı sınav ve mülakatla personel alınacaktır.

Sınava katılmak isteyen adaylar için;

1. Halen 657 sayılı Kanuna tabi olarak Diyanet İşleri Başkanlığında çalışıyor olmak.

Hizmetlilik için;

1. En az lise ve dengi okul mezunu olmak.

Müracaat şekli  ve süresi ;

1-İsteklilerin 28/12/2016 tarihine kadar usulune uygun dilekçe ile Müftülüğümüze müracaat etmeleri gerekmektedir..( İl dışından gelenler hizmet cetvellerini ekleyeceklerdir.)

1. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.
  2. Fax ile yapılan müracaatlar, evrakın aslının müracaat tarihinin son günü itibari ile Müftülüğümüzde olması şartıyla kabul edilecektir.
  3. Yapılan yazılı sınavdan70 tam puan alamayanlar mülakata alınmayacaktır.(VHKİ Kadroları için)
  4. Sınavı  katılmak isteyenler 29/12/2016 Perşembe günü saat 08.00’da Müftülüğümüzde  hazır bulunacaktır.  İlan olunur. 14/12/2016

29/12/2016 Tarihinde Kemah Müftülüğünde Yapılacak Olan Sınava Ait Münhal Kadro Listesi

S.No               AÇIK KADROLAR             UNVANI           SINIFI      DERECESİ        SAYISI